Whoohoo! Het is eindelijk zo ver! Ik ben met zwangerschapsverlof. Van 1 juni tot 5 oktober ben ik niet aan het werk.

Ik ga het de komende tijd even heerlijk rustig aan doen, met mijn voeten omhoog. De laatste werkweken verliepen stormachtig. Zo heb ik in mijn eigen praktijk nog 4 nieuwe massageklanten gezien en kwamen mijn vaste klanten nog regelmatig langs, zo lang het nog kon. Ook heb ik een coach traject afgerond.

Voor opdrachtgever FLOOR jongerencoaching mocht ik communicatie-werkzaamheden doen omtrent twee webinars. Van het eerste webinar was ik daarnaast co-host, en dat was super leuk! Ik schreef ook nog even een E-Book over Persoonlijke Toekomstplanning (binnenkort online te lezen via FLOOR!) En zo nog veel meer leuke klussen en klusjes voor deze opdrachtgever. Met vertrouwen draag ik mijn werk nu over van juni t/m september aan Rebecca ter Mors.

Nu dus welverdiend bijkomen! Ik verheug me erg op meer tijd voor muziek. Ik heb nog 2 PrikkelPub podcast afleveringen op de planning staan om te maken en verder ga ik me lekker bezig houden met voorbereidingen voor de komst van onze zoon!

Ik hoop je weer te ontmoeten – voor massage of coaching- als ik in oktober weer begin met werken! Ik start weer per 5 oktober.

En als je het leuk vindt om te volgen hoe het met me gaat (#babyspam), kun je me hier volgen.

Categorieën: Actueel

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *