Het traject met Fabian was best wel even zoeken in het begin. De klik was er onmiddellijk, maar het was mij nog niet helemaal duidelijk hoe ik hem kon ondersteunen bij zijn doelen en persoonlijk toekomstplan. Uiteindelijk is het een prachtig traject geworden, een waarvan ik trots ben dat ik mee mocht lopen en kijken. Een jongen die heel goed weet wie hij is en nu inmiddels ook wat hij wil en hoe hij dit kan bereiken. Altijd gemotiveerd, al vanaf het begin af aan en met een hele sterke gevoeligheid en empathie. Ik ben heel trots op hem! – Britt

Shift happens

Fabian blikt terug op ons traject:

“Tijdens een lastig punt in mijn leven, zijn Britt en ik samengekomen bij Annies te leiden. Hier begonnen we met het wennen aan elkaar door verhalen te delen en ik die vertelde wie ik was en waar ik vandaan kwam. Britt heeft veel handvatten (o.a. Persoonlijke Toekomstplanning van FLOOR jongerencoaching) gebruikt om mij te helpen te komen waar ik wilde komen, maar zag na een paar keer afspreken dat die handvatten iets deden, maar niet naar wens en is toen haar eigen methode gaan uitvoeren. Gedurende onze sessies kreeg ik voor 2 maanden een periode waarin ik niet meer wist wat ik wilde. Britt heeft middels haar eigen methode en enkele handvatten, mij uit een put getrokken van onwetendheid en angst. Na het voelen van keuzeverlamming werd ook ik steeds meer gebrand om vooruitgang te boeken en ben met Britt wezen sparren over ideeën voor beroepen of baantjes. Uiteindelijk kwam na weken sparren, daar de missie naar boven, “Ik wil docent worden” zei ik tegen haar en we gaven mekaar een high five, de eerste mijlpaal stond er!

Ik heb veel onderzoek gedaan maar bracht graag dat werk mee naar Britt zodat we ernaar konden kijken en discussieren waardoor ook steeds meer concreet werd. Nu ben ik op een punt beland waarop ik Britt zelfs dankbaar ben als ik dit zo typ.

She never gave up on me even though I did give up on myself and for that, I am grateful.

De opleiding staat te wachten op me in september en het voorwerk is al bijna af. Vanaf 1 september ga ik een nieuw hoofdstuk in, een nieuwe fase, en als ik Britt onder andere niet had gehad, hadden dingen heel anders kunnen uitpakken dus bedankt Britt! Ik hoop dat ik jou ook veel heb kunnen leren.”


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *