Foto: Lianne Veldkamp fotografie

Podcasten is dé manier op het moment om reclame te maken voor jouw bedrijf, merk, diensten of producten. Doordat mensen jou als ondernemer leren kennen. En bovenal; jouw verhaal. Mits je het goed doet natuurlijk.

In 2019 startte ik mijn podcast; de PrikkelPub. Ik begon samen met mijn vriend. Met een duidelijk storytelling concept in mijn hoofd, maar nog geen idee hoe ik leuke gasten kon regelen of hoe dat precies werkte. Puur voor de lol!

Ik zag het toen nog niet als marketingtool voor mij als prikkelcoach, maar vond het belangrijk om het onderwerp van prikkels bespreekbaar te maken.

Ik had een professionele microfoon in huis omdat ik muzikant ben en begon daarmee op te nemen. Ik maakte een hele hoop fouten, maar door te doen, te leren van anderen en een heeeele hoop research, ontdekte ik alles over audiobewerking, distributie, het maken van outtakes, het opzetten van de juiste marketing, geld verdienen met je podcast, bekende gasten krijgen en meer. Dit leerde ik nog beter in mijn steeds professioneler wordende podcasts met diverse bekende podcasters, het volgen van workshops en de podcast summit. Maar wat maakt nu de juiste ingrediënten voor een succesvolle podcast?

Omdat ik er van hou andere ondernemers een handje te helpen, geef ik veel van deze kennis graag door aan jou! In de vorm van individuele podcast begeleiding én (groep)classes!

Sinds begin 2020 kreeg ik van verschillende ondernemers de vraag of ik hen kon helpen met het opzetten van hun podcast. En daarnaast vragen voor workshops. De vragen bleven maar binnenstromen.

“Hoe maak je zo’n tof audio fragment?”

“Hoe zorg je dat je podcast overal komt?”

“Hoe krijg je bekende gasten?”

Dit vind ik dus super leuk om te delen met je! Ik mag nu al meer dan een jaar andere ondernemers helpen om een succesvolle podcast te lanceren.

Ben jij ondernemer en wil jij graag wat langer 1 op 1 begeleiding in de vorm van mentorschap?

Of wil je een eenmalige class boeken? Zowel voor groepen als individueel is dit mogelijk.

Tarieven

Natuurlijk maak ik graag een tarief op maat voor je. Informeer dus even, dan overleggen we voor een passend tarief voor jou.

Foto: Lianne Veldkamp fotografie

Neem contact op.