Word met bewustzijn en zelfkennis weer de baas over jouw prikkelkeuze!

Je kent jezelf misschien al heel goed. Je weet dat je prikkelgevoelig bent. Voor geluiden, geuren, misschien wel voor aanraking. Toch raak je regelmatig overprikkeld. Je wil deze cirkel graag doorbreken en meer balans vinden. Dan is deze Instagram cursus voor jou!

Herken je dit?

 • Je bent doodmoe na sociaal contact en moet in je eentje opladen. Dit kost je soms wel een dag of twee.
 • Je voelt niet goed wanneer je uit balans raakt en merkt pas achteraf op dat je overprikkeld bent.
 • Je geeft je energie makkelijk ‘weg’.
 • Je hebt het gevoel dat je niet kunt kiezen welke prikkels er binnen komen en welke niet.
 • Je geniet minder dan je zou willen van de voor jou fijne prikkels.
 • Je ervaart ook veel last van interne prikkels zoals gedachten en emoties.
 • Je zou misschien zelfs liever helemaal niet prikkelgevoelig willen zijn.

Veel mensen kiezen dan voor een van deze twee manieren.

Je gaat prikkels vermijden. Je trekt je terug. Je vermijd drukke plekken, harde geluiden en richt je leven in rondom je prikkelgevoeligheid.

Of je gaat vol in de prikkels op. Zeker degenen die fijn zijn. Denk maar aan een muziekfestival. Je accepteert dat je daarna dan drie dagen weinig tot niks kunt. Je ziet wel dat anderen er niet zo van moeten bijkomen, maar voor jou is dat (helaas) anders.

En natuurlijk blijf je prikkelgevoelig, maar zou je niet liever meer kunnen genieten en minder vaak en lang overprikkeld zijn?

Ben je klaar voor meer balans?

In deze cursus neem ik je mee aan de hand van praktische methoden en inzichten die ik heb opgedaan in de laatste 10 jaar als prikkelcoach. Methoden die echt werken. Ik beloof je niet dat je niet meer prikkelgevoelig zult zijn, want dat is deel van wie je bent. Wel wil ik je laten zien dat jij meer in balans kunt komen door het verleggen van je aandacht van de prikkels naar je lichaam. Waardoor jij minder vaak en minder lang overprikkeld zult zijn én meer kunt genieten van prikkels!

Wil jij:

 • Leren hoe je jouw aandacht kunt verleggen?
 • Leren hoe je meer regie kunt ervaren over jouw prikkelkeuze?
 • Je rustiger voelen in hoofd en lijf?
 • Het gevoel hebben dat je jouw eigen gebruiksaanwijzing goed kent en hierover kunt communiceren?
 • Genieten van prikkels zonder altijd een hoge prijs te betalen?
 • Jouw unieke prikkelgevoeligheid als talent gaan zien?

I got your back! Samen gaan we aan de slag in 5 modules. Ik hoop je het gevoel te kunnen geven dat je na deze cursus meer rust en zelfvertrouwen kunt gaan ervaren. Dat je jezelf beter kent + bewuster bent. En daardoor meer regie ervaart.

Je staat er namelijk niet alleen in, er zijn overal prikkels en in balans blijven is echt een uitdaging soms. Ik was ooit ook chronisch overprikkeld door mijn prikkelgevoeligheid, chronische ziekte en het ervaren van rouw. Ik dacht op dat moment dat ik altijd overprikkeld zou blijven en ging veel dingen vermijden. Dit zorgde ervoor dat ik me steeds meer afzonderde. Toen ik ook paniekaanvallen kreeg, ging het niet meer. Ik besloot aan de slag te gaan met mijn prikkelgevoeligheid! Inmiddels geef ik dit al weer een aantal jaar door aan anderen. Maar ik had de behoefte meer mensen te helpen. Voor een kleine prijs, maar veel van mijn kennis en ervaring te delen met jou!

In een overzichtelijk stappenplan help ik jou op weg naar meer rust in je leven. De cursus bestaat uit filmpjes en templates met opdrachten en is alleen via Instagram te volgen. Na aanmelding ontvang je een mail om een besloten account te volgen. De cursus is van 19-27 april maar het account is een maand open. Dus je kunt de cursus gewoon in je eigen tempo volgen! Op 27 april is er een live Q&A waar je al je vragen kunt stellen aan me. Ook zijn er maar liefst 2 bekende gastsprekers.

Prijs: €35,-
Start: 19 april 2021 – 27 april.

(toegang tot het account is een maand dus de cursus is in eigen tempo te volgen)